Да кърмиш на... червения килим

Актриса даде пример на хиляди жени, давайки на детето си да суче
12 сеп 2019 20:35, Иванка Гъркова
30
Да кърмиш на... червения килим
Снимка: Instagram

Тя е известна азиатска актриса, но името ѝ става все по-популярно, след като получава най-голямата роля в своя живот – тази на майка. Сачико Фукумото е една от малкото звезди, която не крие снимките на детето си, напротив, показва го постоянно и често публикциите й в социалните мрежи са свързани с него и отговорното родителство.

37-годишната актриса разби стереотипите, като се появи с бебе на ръце на Филмовия фестивал във Венеция. Минавайки по червения килим тя изуми всички с това, че спря, за да накърми невръстната си дъщеря, при това пред обективите на фотографите.
 
"Моето малко момиченце е обсебено от кърменето... Иска ми се да можех да вървя по червения килим кърмейки", написа Фукумото в своя профил във Facebook и сподели снимки от събитието. Тя поясни, че дъщеря ѝ иска да суче по различно време и не се интересува от това дали майка ѝ има ангажимент или говори с нейния режисьор.
 
По думите на Сачико, много е забавно да отидеш с пеленаче на такъв грандиозен фестивал и в това, че тя е решила да не лишава дъщеря си от кърма няма нищо лошо.
 
Азиатката, която присъства на премиерата на филма „Жена“, се появи със страхотна рокля с принтове на птици – същата като на дъщеря ѝ.
 
„Уоу, прекрасно. Твоето сладко малко момиченце е голяма късметлийка с такава майка. Господ да ви благослови“, поздрави я почитателка на актрисата в социалната мрежа.
 
„Всичко, което искаше тя, е мляко и трябваше да отида на червения килим с моята дъщеря, закачена за мен“, обяснява в поста си Сачико.
 
Публикувайки кадрите, 37-годишната актриса дава пример на хиляди майки, че кърменето на обществени места не е табу.
 
В много от публикациите си във Facebook и Instagram актрисата говори за кърменето и вниманието, което всяка майка трябва да отдели на детето си през първите месеци от неговото израстване. Тя дори снима клип, в който гримьор я подготвя за участие, а тя е свалила връхната си дреха и кърми момиченцето.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да кърмиш на червения килим не е оригинално, особено тая с ромската физиономия, по оригинално ще бъде да се иззакаш кучешката на средата на червения килим!
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам и аз
24
2
 
25
 
! Отговори
Copocoид преди 4 години
Понякога имам проблеми със стомаха и имам разстройство. Всички можете да си представите какво мъчение е да се стискаш - стигал съм до изпотяване през зимата, болки в долната част на стомаха.Предлагам на госпожата следващия път да се издриска, все пак си е човещинка.
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"37-годишната актриса разби стереотипите"....По скоро затвърди стереотипите
22
3
 
19
 
! Отговори
преди 4 години
Прави се на интересна, какво всички дето вършат глупости за да ги забележат.
21
2
 
11
 
! Отговори
бял мъж преди 4 години
и аз искам тази да ме кърми! и аз имам нужда от майчинска любов!! особено от азиатка...
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е защо го е родила изобщо? Нали сега са модерни абортите. Нищо, догодина ще си направи аборт на второто на червения килим
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В следващия епизод очаквайте ... соря на килима да е опънат 5 ***. Публиката ахна и заръкопляска...
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя нормална жена върви и кърми, докато си е правила труда, да си сложи много ксъпа дизайнерска рокля?
17
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елементарен опит на поредната кифла да предизвика интерес.
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната с промит мозък. Тази на снимката с толкова грим и пластика ... всичко днес се стреми да стане известен за 5 секунди.
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жаждата за слава какво ли не прави. Лошото е че напоследак простотията ги прави по известни отколкото добрите дела,да не би да го кърми че е гладно, а да я говорят, не че не може да си го нахрани в къщи...айде глупости
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До коментиращите: Защо гледате негативно на нещата? Хубаво е когато простотията на хората се вижда от далече. Колкото по -демонстративно, толкова по-добре. Така нормалните хора могат да се ориентират и да избегнат контакт с подобни индивиди навреме. Ако същата особа се прави постоянно на културна, тогава множество хора биха изгубили време да комуникират с нея от вежливост.
13
3
 
24
 
! Отговори
Показателно преди 4 години
Това показва само, че минаването по червения килим е по-важно от детето й.
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** има колкото искаш. Да се беше изпикала на червения килим и щеше да има още по-голяма популярност
11
2
 
15
 
! Отговори
Грую преди 4 години
До АнонименДобре, че го написа, мен ме мързеше. Само да добавя, че агресивната простащина завладя света, а сега вече и туитър.
10
29
 
3
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Браво. Рушкините може да се продават за 10$, но една майка не може да си кърми детето. Който не му харесва, да си отива в Рушията, там не кърмят, оставят им малко водка и отиват да изкарат 10$.
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нормални, човешки неща, които всички правим. Не е ненормално една жена да си накърми детенцето когато наоколо има външни хора, но е кичозно-гротескно да го прави умишлено, за да я покажат пред цял свят!Обърка се светът на хората. Падение и простащина ни заливат от всякъде. Нормалното се анатемосва, а ненормалното бива налагано със сила.Поради такива причини са си заминавали империи и са палени огромни войни. Явно и сега нищо ново не е научено и старото не е забравено. Жалко!
8
18
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН БУДИСТ преди 4 години
ДО 1:ТЯ Е ЯПОНКА Я В ЯПОНИЯ НЯМА ДЖУНГЛИ И СА 100000000000 ПЪТИ ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ОТ ВАС ТАТАРЧЕ ХАХАХХА А ЗАЩО ПОЛЗВАШ ТОГАВА МАРКИ ОТ ДЖУНГЛАТА КАТО СОНИ,ХИТАЧИ,МАЗДА,МИТСУБИШИ,ХОНДА И ДРУГИ? А
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеше и памперса да смени, ама нямаше да е интересна.

Спонсорирани публикации